måndag 27 september 2010

kulturnatt igen och igen och igen...


...det skulle va nåt det! För så himla roligt, så himla mycket folk, så himla mycket trevligt, shoppande folk det skulle man stå ut med lite oftare :) Från elva på förmiddan till över halv tio på kvällen tog en strid ström med människor klivet över tröskeln och tittade på fotoutställning, smycken, prylar, minglade, pratade, skrattade... Det kändes i fötterna (och känns ännu), över 12 timmar på höga klackar sätter sina spår på trampdynorna. En liten tur till en utställning med kinesisk konst hos fotografica hann vi med efter stängning innan barn och fötter tvingades ge upp.

Ja och varför skulle det inte kunna vara så här lite oftare i Norrköpings centrala delar? Kanske inte så här stort och allomfattande, men i mindre skala åtminstone. Det ska jag fundera på och jag har en idé...som jag säkert kommer att återkomma om men först ska jag bara övertyga lite olika aktörer om hur toppen det vore.

PS Om jag får säga det själv så tycker jag att vi hade coolaste skyltdockan i stada. Basta. PS

2 kommentarer:

  1. Ja visst vill man ha mer och framför allt mer tid.
    Kan inte Kulturnatten utökas till en helg?!
    Man hinner inte allt man vill på bara en dag.
    Skulle önska att det var fredag-söndag eller åtminstone två dagar.

    Ska ta upp det med Hannah och önska det!

    Ha det gott!

    PS. Nu längtar jag till vi flyttar, så brickan kan få sin plats DS.

    SvaraRadera
  2. I år fanns det faktiskt möjlighet att ha program på både fredag och lördag, dock tror jag ganska få arrangörer hakade på den möjligheten. Men jag skulle vilja ha den här känslan och stämningen i stan lite oftare! Om än i mindre format och omfattning för både arrangörers och besökares väl... Ska klura på hur man kan få till det.

    Förstår att du längtar! Inte sååå långt kvar nu hoppas jag :)

    SvaraRadera